09 Νοεμβρίου 2020

Markos Morin και το νέο του single More Than Enough

Εδώ είναι μια συναρπαστική και μολυσματική αίσθηση της δεκαετίας του '80 για αυτήν τη γενιά "ποπ / χορευτικό κομμάτι!


Γράφτηκε από τον Καναδό τραγουδιστή / τραγουδοποιό Markos Morin και με τον για Grammy Ryan Svendsen, το "More Than Enough" έχει ήδη αρχίσει να προσελκύει τα κύματα του αέρα.

Ο Μάρκος είναι Καναδός / Αμερικής και Ελληνικής καταγωγής και έχει συν-γραμμένα τραγούδια με τον Johnny Pedersen (Aqua "Barbie Girl") και τον Αντώνη Παππά (Έλενα Παπαρίζου) μεταξύ πολλών άλλων.

Είχε μια επιτυχημένη καριέρα, δουλεύοντας με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στη βιομηχανία ηχογραφήσεων, ερμηνεύοντας, γράφοντας και παράγοντας.

Με την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ του Μάρκου, που έφτασε στο νούμερο 1 στα charts, προτάθηκε επίσης ως Καλύτερος Νέος στα Ετήσια Βραβεία Ελληνικής Μουσικής και συνέχισε να κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ του, το οποίο πέτυχε δύο κορυφαία 20 singles. 


Έχει γράψει τραγούδια από την ηλικία των 14 ετών και συνεργάστηκε με πολλούς επαγγελματίες του κλάδου και διάφορα έργα για την Universal Music Group, BMG, Alpha Records, Nitro Music κ.λπ., το μουσικό στυλ του Markos μπορεί ως επί το πλείστον να χαρακτηριστεί ως Pop / Adult Contemporary.

Δεν υπάρχουν σχόλια: